loader image
CONTACT

CUVEEO FOOD AND BEVERAGE S.R.L.

Șoseaua Pipera 41

București 077190

 

ELENA COSMINA SERBU 

+40 723 16 17 36

 

EDUARDO GARCIA DEL AMO 

+40 774 42 38 21

 

contact@cuveeo.ro

 

DESPRE NOI

SUNTEM O AFACERE DE FAMILIE

Proiectul “Vin si Ulei de Masline cu Accent Spaniol” a luat nastere in luna mai 2013, cu un e-mail trimis la patru dimineata catre Bodegas y Viñedos Neo, din Ribera del Duero. Primul palet de vin importat l-am platit cu banii pe care i-a primit Eduardo din vanzarea motocicletei sale Harley Davidson unui prieten si, din acel moment, am trait sapte ani de emoții si munca asidua, am cunoscut multe persoane, am degustat mii de vinuri si am construit prietenii care vor dura toata viata. 

Echipa CUVEEO este formata din doi asociati care practic “paseaza, centreaza si dau cu capul”, un responsabil de depozit, si colaboratori de incredere in domeniile comercial, logistica, informatica, contabil-fiscal si juridic. Si pentru ca notiunea noastra de familie nu necesita legaturi de sange ci afectiune, incredere, respect si obiective comune, ne consideram o familie moderna, care se naste in crame, se completeaza cu echipa, si se imbogateste cu persoanele care se bucura de vinurile noastre.

ELENA COSMINA SERBU

Fiind nascuta pe malul stang al raului Milcov, in orasul Odobesti, faptul ca viata sa profesionala se invarte astazi in jurul lumii lui Bacchus nu ar trebui sa surprinda pe nimeni. 

După o copilarie fericita intre scoala, joaca, dans si vii – Podgoria Odobesti pe care umanistul Dimitrie Cantemir o va aprecia in Descriptio Moldaviae – Cosmina se muta in Bucuresti in anul 2006 si isi completeaza studiile universitare la Facultatea de Managementul Turismului Intern si International, ulterior cu Master in Economia Turismului. Cum era si logic, viata sa profesionala incepe in cadrul echipelor comerciale ale diverselor Hoteluri si Agentii de Turism din capitala, unde dobandeste experienta in managementul proiectelor si intelege necesitatea de a oferi clientilor o calitate excelenta a serviciilor. 

In 2014 incepe sa colaboreze cu Eduardo, combinand diverse sarcini administrative cu activitatea sa la o Agentie de Turism.  După sase ani, “Cosmo” – asa cum ii spun prietenii – este somelier si asociat in cadrul societatii, ocupându-se de managementul administrativ-financiar, vama si logistica. 

Asa cum zice Eduardo: este ochiul care vede tot.

EDUARDO GARCIA DEL AMO

Eduardo este din Madrid, spaniol mandru de originea lui si, asa cum chiar el declara, un cetatean fara frontiere.

Provenind din parinti cu caractere foarte diferite – tatal economist, expert in strategie si marketing, iar mama cu spirit artistic, balerina si pianista – este logic ca viata lui a fost un compromis constant intre spiritul organizatoric si cel creativ. Din cauza acestei duble influente, alegerea studiilor universitare nu a fost simpla. Trebuia sa organizeze mintea usor expansiva a lui Eduardo si sa satisfaca in acelasi timp dorinta sa creativa. In final, a ales Facultatea de Drept, completata de o a doua in Stiinte Economice si Marketing.

Aceasta dualitate a formarii sale s-a reflectat ulterior intr-o cariera profesionala impartita in trei etape: primii ani ca ABM si Brand Manager al unei multinationale din domeniul distributiei si marketingului, o a doua etapa ca Avocat membru al Baroului din Madrid (profesie pe care inca o exercita in cazuri foarte speciale) si o a treia etapa ca om de afaceri, intotdeauna in domeniul distributiei.   

In anul 2006, dupa ce a acumulat experienta in tari ca Marea Britanie, Franta, Ecuador si Cuba, Eduardo isi stabileste domiciliul in Bucuresti, conducand diverse proiecte care culmineaza in mai 2013 cu proiectul “Vin si Ulei de Masline cu Accent Spaniol”, samanta actualului CUVEEO. De atunci, Eduardo este Head Somelier al societatii, si asociat responsabil in domeniile de dezvoltare, comerciale si marketing. 

Asa cum zice Cosmo: este alma mater al proiectului”.

MENTIUNE SPECIALA

Viata ne demonstreaza ca “recunostinta este un semn al sufletelor nobile” si de aceea am dorit sa introducem in prezentarea noastra aceasta mentiune speciala. In proiectele serioase, sunt societati – si in spatele acestora persoane – care, plecand de la o colaborare sincera, se dezvolta in mod paralel. In cazul nostru, dorim sa le multumim urmatoarelor persoane pentru increderea pe care ne-au acordat-o de-a lungul acestor ani. Fara aceste persoane, cu siguranță CUVEEO nu ar fi ce este astazi. 

Lista este cronologica:

– Lui Razvan Marin, asociat-director in 2013 al wine barului “Bruno”, prima persoana care a crezut in noi si în vinurile noastre. El a primit prima noastra factura.

– Lui Sorin, Biancai si dlui. Barbu, familia care din anul 2014 ne-a oferit dragostea sa, si ne-au incredintat meniul de vinuri al restaurantelor Alioli si Finca by Alioli.

– Prietenilor noștri Chef Angie si Gabi, care din ziua in care au deschis portile primului restaurant Pata Negra (2014) ne-au sprijinit, si au lasat in mainile noastre meniul de vinuri care completeaza preparatele lor deosebite. 

– Lui Chef Marcos Cano, care pe durata aventurii sale in Bucuresti ne-a deschis usile din “El Puerto Ibérico”.

– Lui Iulian si Andrei, japonezii nostri de suflet care au adus granitele asiatice si iberice una langa alta pe pamantul romanesc.

– Prietenului nostru Chef Adi Hadean, care pe langa faptul ca ne-a inclus in echipa, ne-a alaturat familiei sale si ne-a ajutat sa intelegem si sa iubim Romania asa cum este ea.

Totodata, nu am dori sa ii uitam nici pe Dan T., Laura si Daniel, Manuel, Adi, Sima, Marius, Luci, Radu D., Radu R., Gabi, Mihai si intreaga echipa Mega Image, Sonia si Laura, Beni, Ioana si Daniel, Natalia, Mircea, Cristi si Geanina, Andrei, Florin si Bogdan, Ioana si Mihai, Radu si Cezara si multi altii, care de-a lungul acestor ani s-au alaturat aventurii noastre dandu-ne impulsul necesar pentru a dezvolta proiectul. La final dar nu in ultimul rand, multumim Ambasadei Regatului Spaniei la Bucuresti si Institutului Cervantes, care intotdeauna au avut incredere in noi pentru toate eveimentele organizate.